Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 18, 2019, 06:51:48 PM
Home Help Login Register
News:

CAP Talk  |  General Discussion  |  Forum Support  |  Topic: Login Cookie not sticking?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3  All Send this topic Print
Author Topic: Login Cookie not sticking?  (Read 7321 times)
arajca
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 4,371

« Reply #20 on: January 07, 2011, 03:57:00 PM »

Still at it.
Report to moderator   Logged
JeffDG
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 3,179

« Reply #21 on: January 07, 2011, 04:00:05 PM »

* a2capt placards the (X) Keep me logged in function as INOP again.
So, is the board cleared for return to service despite the inop equipment?
Report to moderator   Logged
davidsinn
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 3,017
Unit: NW-IN

« Reply #22 on: January 07, 2011, 04:56:31 PM »

* a2capt placards the (X) Keep me logged in function as INOP again.
So, is the board cleared for return to service despite the inop equipment?

Negative the Gadget is still Bent.
Report to moderator   Logged
Former CAP Captain
David Sinn
Al Sayre
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 2,514
Unit: SER-MS-001

Mississippi Wing
« Reply #23 on: January 07, 2011, 06:43:00 PM »

Yep, it bounced me out when I hit the unread posts link...
Report to moderator   Logged
Lt Col Al Sayre
MS Wing Staff Dude
Admiral, Great Navy of the State of Nebraska
GRW #2787
RiverAux
Too Much Free Time Award

Posts: 10,978

« Reply #24 on: January 10, 2011, 02:41:25 AM »

Still going on.  No ideas yet?
Report to moderator   Logged
a2capt
300,000th Post Author
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 5,089
Unit: pǝʇɹǝʌuı

« Reply #25 on: January 10, 2011, 06:55:45 AM »

Twice in the last 40 minutes, either it was reset again at the server end, or it's indicating it's going to get even more snitty.
Report to moderator   Logged
Spaceman3750
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 2,692

« Reply #26 on: January 21, 2011, 11:15:04 PM »

So I didn't have any issues with this for awhile, and then I got kicked out once earlier today and twice in the last 15 minutes.

EDIT: Once more a few clicks after this post.

EDIT AGAIN: It's also not marking some posts as read after I read them.
« Last Edit: January 21, 2011, 11:18:10 PM by Spaceman3750 » Report to moderator   Logged
Eclipse
Too Much Free Time Award

Posts: 29,889

« Reply #27 on: January 22, 2011, 03:28:20 PM »

Seems to be really FUBAR today.

I'll be logged in, hit post, it says I don't have rights there and have to log in again.
Report to moderator   Logged


a2capt
300,000th Post Author
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 5,089
Unit: pǝʇɹǝʌuı

« Reply #28 on: January 22, 2011, 03:36:46 PM »

I've had no issues for over a week now, I'll probably ruin it by posting this.
Report to moderator   Logged
davidsinn
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 3,017
Unit: NW-IN

« Reply #29 on: January 26, 2011, 04:59:42 PM »

Still broke. I'm having a heck of a time getting posts made. It keeps logging me out.
Report to moderator   Logged
Former CAP Captain
David Sinn
jeders
Global Moderator

Posts: 2,184

« Reply #30 on: January 26, 2011, 06:47:39 PM »

Haven't had any problem for a couple of weeks on my computer (I haven't had internet for that period). But on my phone I haven't had problem one with it, even when I was having problems on the computer.
Report to moderator   Logged
If you are confident in you abilities and experience, whether someone else is impressed is irrelevant. - Eclipse
exFlight Officer
Seasoned Member

Posts: 242
Unit: GAWG

« Reply #31 on: January 26, 2011, 08:28:35 PM »

I haven't had a problem until recently. I get email notifications when someone replies to a thread that I am "tracking". When I log in and click the "Show unread posts since last visit" link, it shows that no unread posts are available. I end up going throught CAPTalk forum and reading them, which I don't mind.
 
Report to moderator   Logged
RiverAux
Too Much Free Time Award

Posts: 10,978

« Reply #32 on: February 09, 2011, 05:05:01 PM »

Had been problem free for weeks but have had the login problem twice today.
Report to moderator   Logged
a2capt
300,000th Post Author
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 5,089
Unit: pǝʇɹǝʌuı

« Reply #33 on: February 09, 2011, 05:15:37 PM »

Smooth sailing for a couple weeks and now every couple hours it's no good- and to add insult to injury, the "New Posts Since Last Visit" are all empty every time now, too. This is getting close to 80's era BBSs now. :)
Report to moderator   Logged
Eclipse
Too Much Free Time Award

Posts: 29,889

« Reply #34 on: February 09, 2011, 05:26:35 PM »

Ditto on the cookie - started for me this AM, new post working fine.
Report to moderator   Logged


Al Sayre
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 2,514
Unit: SER-MS-001

Mississippi Wing
« Reply #35 on: February 09, 2011, 05:32:19 PM »

It dropped me twice when switching between posts...
Report to moderator   Logged
Lt Col Al Sayre
MS Wing Staff Dude
Admiral, Great Navy of the State of Nebraska
GRW #2787
Spaceman3750
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 2,692

« Reply #36 on: February 09, 2011, 05:34:32 PM »

Here too. I've never known SMF to be so fickle.
Report to moderator   Logged
JoeTomasone
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 1,661

« Reply #37 on: February 09, 2011, 05:57:32 PM »

Started again for me too.    :'(
Report to moderator   Logged
a2capt
300,000th Post Author
Salty & Seasoned Contributor

Posts: 5,089
Unit: pǝʇɹǝʌuı

« Reply #38 on: February 09, 2011, 06:56:12 PM »

Did it again in just this short time after showing the home screen with me logged in.

Secondly, something I didn't notice earlier, is the digits usually go dim when the [X] Stay Logged In box is ticked.  They do not now. For laughs and craps, I changed it to 9999 and then ticked it.
Report to moderator   Logged
SarDragon
Global Moderator

Posts: 10,674
Unit: NAVAIRPAC

« Reply #39 on: February 09, 2011, 07:56:22 PM »

Did it again in just this short time after showing the home screen with me logged in.

Secondly, something I didn't notice earlier, is the digits usually go dim when the [X] Stay Logged In box is ticked.  They do not now. For laughs and craps, I changed it to 9999 and then ticked it.

That doesn't seem to help, either. I've been doing that for a couple of weeks, now, and I'm still getting the same issues.
Report to moderator   Logged
Dave Bowles
Maj, CAP
AT1, USN Retired
Mitchell Award (unnumbered)
C/WO, CAP, Ret
Pages: 1 [2] 3  All Send this topic Print 
CAP Talk  |  General Discussion  |  Forum Support  |  Topic: Login Cookie not sticking?
 


Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.059 seconds with 27 queries.
click here to email me