CAP Talk

General Discussion => Forum Support => Topic started by: davidsinn on November 20, 2009, 03:53:59 AM

Title: Am I losing it or did the board change?
Post by: davidsinn on November 20, 2009, 03:53:59 AM
The Lobby is now at the top. Any other changes?
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: davidsinn on November 20, 2009, 04:02:37 AM
Just noticed that the whole board has been reorganized. And we lost the entire posting toolbar.

WTH? Now the order is back the way it was yesterday as I was typing this. You trying to convince me I'm nuts? ;)
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: whatevah on November 20, 2009, 04:06:12 AM
Sheesh, people get excited so easily. :p   Just updating the forum to the latest and greatest version.  Added a "Unit" field to the personal profile that will show below your name when you post, too.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: davidsinn on November 20, 2009, 04:07:45 AM
Sheesh, people get excited so easily. :p   Just updating the forum to the latest and greatest version.  Added a "Unit" field to the personal profile that will show below your name when you post, too.

Sweet. Are we going to get the toolbar above the post box back?
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: whatevah on November 20, 2009, 04:11:15 AM
no clue what you're talking about.  Mind describing it?
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: SarDragon on November 20, 2009, 04:13:41 AM
"CAP Talk  |  Recent Unread Topics" shows up twice on that page.

As for the tool bar, we could select different text attributes, and smileys. These no longer appear.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: whatevah on November 20, 2009, 04:18:17 AM
oh, I believe you can turn that back on: http://captalk.net/index.php?action=profile;area=theme  it's the option for "Show WYSIWYG editor on post page by default."
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: davidsinn on November 20, 2009, 04:35:51 AM
oh, I believe you can turn that back on: http://captalk.net/index.php?action=profile;area=theme  it's the option for "Show WYSIWYG editor on post page by default."
That didn't fix it.

Sorry for the PDF but my image host is broke at the moment.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: pixelwonk on November 20, 2009, 05:27:53 AM
no clue what you're talking about.
so here's a smilie with a pancake on its head:  :angel:
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: SarDragon on November 20, 2009, 07:27:52 AM
oh, I believe you can turn that back on: http://captalk.net/index.php?action=profile;area=theme  it's the option for "Show WYSIWYG editor on post page by default."

Just reset it. Still no workie!
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: davidsinn on November 20, 2009, 05:43:19 PM
oh, I believe you can turn that back on: http://captalk.net/index.php?action=profile;area=theme  it's the option for "Show WYSIWYG editor on post page by default."

Just reset it. Still no workie!

Still not there for me.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: MIKE on November 20, 2009, 05:51:34 PM
Try changing the board theme... Like to Core.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: davidsinn on November 20, 2009, 06:06:54 PM
I've looked all through the settings and I can't find the theme.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: MIKE on November 20, 2009, 06:10:00 PM
Profile, Modify Profile, Look and Layout.  It's on the top above the date and time format.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: davidsinn on November 20, 2009, 06:15:42 PM
That didn't fix it. And it made the board ugly to boot. ;)
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: davidsinn on November 20, 2009, 06:17:14 PM
Just got it back. I had to turn off the wysiwyg editor, save it and then turn it back on.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: davidsinn on November 20, 2009, 06:20:39 PM
Tried going back to the default theme and it was gone. Looks like I'm stuck with the core theme.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: SarDragon on November 20, 2009, 09:32:25 PM
Still hosed. Seems to be browser independent.

I tried all the suggestions above, including closing the browser after each change.

Nada. Zip. Zilch.

Screen grab here: http://members.cox.net/dragnd/screen.png

Note the contents of the red rectangle.There's a duplication of text.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: Larry Mangum on November 20, 2009, 10:48:19 PM
New unit field in profile is not big enough to enter PCR-PCR-001 all, I can enter is PCR-PCR-00
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: RiverAux on November 24, 2009, 01:28:30 PM
Not seeing any of the icon buttons, quote buttons, etc. when I select to reply to a message.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: Майор Хаткевич on November 24, 2009, 01:36:04 PM
Not seeing any of the icon buttons, quote buttons, etc. when I select to reply to a message.

This^, and I see this:

CAP Talk  |  Recent Unread Topics
CAP Talk  |  Recent Unread Topics

(double, but second one is a space or two off) when I click "show unread posts since last visit."
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: Eclipse on November 24, 2009, 03:32:24 PM
I have regular buttons available for responding but none of the formatting buttons in
the normal edit screen.

In the PM area I have full edit buttons and what looks like an updated editor.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: brasda91 on November 25, 2009, 10:05:48 AM
Profile, Modify Profile, Look and Layout.  It's on the top above the date and time format.

I can get to profile, but the box that contains Look and Layout disappears as soon as I try to get the curser into it.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: RiverAux on November 28, 2009, 02:35:06 PM
Hey guys, are we ever going to get the reply menu back? 
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: davidsinn on November 30, 2009, 02:47:16 AM
Hey guys, are we ever going to get the reply menu back?

Please? The core style really sucks and I'd like to go back to default but I like having the menu.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: NC Hokie on November 30, 2009, 04:20:52 AM
I notice that the board is currently "Powered by SMF 2.0 RC2" (per the bottom of the screen).  Since it appears that this Release Candidate is not ready for prime time, is it possible to roll the board back to a previous, stable, version?
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: jimmydeanno on November 30, 2009, 12:01:13 PM
I'm not sure if it matters or not, but, everything seems to be fine using Opera 5 Mini beta on my blackberry.   :)   ;D
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: Майор Хаткевич on November 30, 2009, 04:51:57 PM
Using firefox 3.5 ( i think), and the "see new posts since last visit" or whatever it was disappeared again!
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: swamprat86 on November 30, 2009, 05:02:30 PM
I don't see it either and I am on IE.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: Pylon on November 30, 2009, 05:30:19 PM
Using firefox 3.5 ( i think), and the "see new posts since last visit" or whatever it was disappeared again!

It's not your browser -- there have been ongoing changes to the site template (aka: it's on our end).  Some tweaks are being made as Jerry has been upgrading the site software.  Please be patient and appreciative to Jerry for his hard work in keeping CAPTalk running smoothly, safely, and efficiently all these years.  Thanks for bringing them to our attention; the issues will get fixed.

In the meantime, you can access your list of unread posts since your last visit by bookmarking: http://captalk.net/index.php?action=unread
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: Майор Хаткевич on November 30, 2009, 07:42:10 PM
Using firefox 3.5 ( i think), and the "see new posts since last visit" or whatever it was disappeared again!

It's not your browser -- there have been ongoing changes to the site template (aka: it's on our end).  Some tweaks are being made as Jerry has been upgrading the site software.  Please be patient and appreciative to Jerry for his hard work in keeping CAPTalk running smoothly, safely, and efficiently all these years.  Thanks for bringing them to our attention; the issues will get fixed.

In the meantime, you can access your list of unread posts since your last visit by bookmarking: http://captalk.net/index.php?action=unread

Woo! Linky works.

As always, very appreciative and understanding of these technical difficulties with upgrades.
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: SarDragon on December 01, 2009, 04:06:40 AM
Huzzah! Huzzah!

My editor's back!

Thanks to whomever's responsible!
Title: Re: Am I losing it or did the board change?
Post by: davidsinn on December 01, 2009, 11:13:55 AM
Huzzah! Huzzah!

My editor's back!

Thanks to whomever's responsible!

Mine too. I can finally dump the ugly core theme and go back to the board default. Sweet.  :clap: