CAP Talk

General Discussion => Forum Support => Topic started by: Eclipse on August 12, 2016, 11:16:37 PM

Title: Youtube vids not playable
Post by: Eclipse on August 12, 2016, 11:16:37 PM
What is the scoop w/ Youtube vids all of a sudden?  Why aren't they showing as playable?
Title: Re: Youtube vids not playable
Post by: SarDragon on August 12, 2016, 11:20:57 PM
Well, the 75th Anniv vid I posted has had the permissions changed, if that's your specific concern. Don't know about any others right now.
Title: Re: Youtube vids not playable
Post by: Eclipse on August 12, 2016, 11:24:29 PM
No - the ones I posted from ACES didn't' work, nor that gunship one.  They might all have the
"no embed" tag, but can't tell.

The 75th one changed right after I watched it, someone must have narc'ed us out.
Title: Re: Youtube vids not playable
Post by: SarDragon on August 12, 2016, 11:33:46 PM
The C-130 vid played just fine a couple of minutes ago.
Title: Re: Youtube vids not playable
Post by: Eclipse on August 12, 2016, 11:36:03 PM
The link works, but instead of an embedded player I get a black vertical box about an inch wide.
Title: Re: Youtube vids not playable
Post by: whatevah on August 13, 2016, 12:17:05 AM
Link me to an example?

Edit, found them. Looks like permission changes, but I'll check later.
Title: Re: Youtube vids not playable
Post by: Майор Хаткевич on August 13, 2016, 12:48:14 AM
The link works, but instead of an embedded player I get a black vertical box about an inch wide.

I've been seeing your posts with videos like that for st least a year, at least on mobile. Little exclamation sign and text.
Title: Re: Youtube vids not playable
Post by: whatevah on August 13, 2016, 04:23:22 AM
existing threads will need to be edited, but future uses of the youtube tag should be fine.